Gunther 'Cazn' Baeyens, is reeds jaren kunstenaar aan huis bij Quartier A. Zijn artistieke roots liggen in graffiti, al liet hij zich nooit beperken tot enkel murale kunst. Op canvas komt zijn sterk getraind gevoel voor esthetiek echt tot zijn recht, doch ook de schikking van de werken ten opzichte van elkaar ademt coherentie uit. Bij het opstellen van de expositie bekijkt hij de muren als lege canvassen. Het blijft niet bij presenteren, maar hij slaat weer aan het creŽren. 

De typerende stijlkenmerken van graffiti staan te lezen in zijn creatieve uitingen, zoals het belang van zijn artiestennaam daar een onderdeel van is. Maar het is niet zomaar graffiti; Cazn heeft een eigen stempel gedrukt op wat graffiti allemaal kan zijn. Hij blijft zijn horizon steeds verbreden en experimenteert met verschillende media. 

De vlotte expressiviteit in zijn werk evenaart op visuele wijze zijn bruisende persoonlijkheid. De manier waarop hij spontaan zijn lijnen en vlakken aanbrengt, getuigt ook van grafisch inzicht. De drang om te creŽren komt recht uit zijn hart, hij doet niets liever.

www.facebook.com/Cazn.Art

www.cazn1.net

Bekijk de expo te QuARTier A